Două bombe de aruncătur, depistate într-o gospodărie din Ștefan Vodă, din perioada celui de-al Doilea Război Mondial

Echipa de deminare din Batalionului Geniu „Codru”, condusă de sergentul clasa III Evghenii Axenti, a fost solicitată în localitatea Slobozia, raionul Ștefan Vodă, după ce un localnic a descoperit, în timpul unor lucrări de gospodărie, două bombe de aruncător, calibru 60 mm.

publicat de Anatol Chirilov
marți, 24 septembrie 2024, 13:29   19
geniști

Obiectele periculoase datau din perioada celui de-al Doilea Război Mondial și au fost distrusă în loc special amenajat în condiții de maximă siguranță.

În cazul în care depistați un obiect exploziv, anunțați imediat 112 sau autoritățile publice locale (primăria, poliția).

Genești
Genești

horosCOP - 24 septembrie: Gemenii se vor dedica activităților cu pasiune și vor obține succesul ca un rezultat inevitabil

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare capacitatea de a decoda mesajele ascunse ale universului. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, căutând indicii și ascultând sfaturile arhetipurilor astrale. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi? Rămâneți pe fază pentru a descoperi indiciile care vă vor ghida pașii în această zi plină de enigme.

Patru oferte au fost depuse în cadrul licitației cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești

Patru companii și-au depus ofertele în cadrul licitației internaționale cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești, gestionată de ÎS Moldelectrica. Deschiderea ofertelor s-a desfășurat vineri, 20 septembrie curent, conform anunțului specific de achiziții publicat de Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE).