BREAKING NEWS (FOTO)// Fondatorul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, ar fi fost reținut

Fondatorul “Bismobil Kitchen” Mihail Șaran ar fi fost reinut cu puțin timp în urmă de către oamenii legii în orășelul Durlești, mun.Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 14 aprilie 2023, 09:35   903
Mihail Șaran

Amintim că acum câteva zile în urmă  Mihail Șaran a părăsit  Judecătoria Ciocana din mun. Chişinău, până la pronunțarea hotărârii de înlocuire a măsurii preventive de arest la domiciliu în arest preventiv pentru 30 zile, cerută de polițiști, după ce bărbatul a încălcat restricțiile și a comunicat cu câțiva figuranți în dosarul său. 

Acesta  și-a scos brățara GPS și a fugit într-o direcție necunoscută, folosind mașina avocatului său.   

Mihail Șaran


Fost director al SPPS, deferit justiției pentru abuz de putere

Procuratura Anticorupție a finalizat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unui fost director al Serviciului Protecție și Pază de Stat, fiindu-i incriminată săvârșirea a două capete de acuzare de abuz de putere.

Bărbat condamnat pentru trafic de influență pretinsă asupra unui procuror

Judecătorul din cadrul Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, a pronunțat sentința în cauza penală deferită justiției de către Procuratura Anticorupție, ce vizează acțiunile unui tânăr, învinuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Cauza penală respectivă a fost pornită în ianuarie 2023 de către Centrul Național Anticorupție.