Ceban, după atacul armat din capitală: „Chișinăul în ultimii ani este un oraș sigur și regretăm atunci când astfel de cazuri se întâmplă”

Primarul Municipiului Chișinău, Ion Ceban, a venit cu reacție, după ce un bărbat a fost împușcat în plină zi în sectorul Rîțșcani al capitalei de un individ mascat.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 iulie 2024, 13:02   333
Ceban

„În legătură cu cazul din sectorul Rîșcani, rugăm poliția să intensifice controalele și să asigure securitatea oamenilor. Chișinăul în ultimii ani este un oraș sigur și regretăm atunci când astfel de cazuri se întâmplă. În plină zi, în preajmă erau oameni, copii a căror viață era pusă în pericol. Oamenii nu trebuie să aibă frică să iasă din casă, dar trebuie să aibă încredere în organele competente că sunt protejați”, scrie Ceban

Primarul mai menționează că conducerea celor care trebuie să asigure siguranța cetățenilor, se ocupă cu intimidarea opoziției iar criminalitatea înflorește, nu doar în Chișinău.

Tânăr de 22 de ani din R.Moldova, ucis de fulger în Austria

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de fulger, în munți unde se afla cu mama și fratele său. Acesta mergea în fiecare duminică în regiunea din Tirolul de Est al Apilor cu familia sa, iar acum cei trei au fost surprinși de o furtună foarte violentă, conform b1.ro.