Polițiști atacați cu toporul, la Anenii Noi

Un bărbat a fost reținut, după ce a atacat cu toporul unui echipaj de poliție. Cazul a avut loc în noaptea de duminică spre luni curent, în jurul orei 01:59, în satul Gura Bîcului, din raionul Anenii Noi, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 13:01   220
IP Anenii Noi

Oamenii legii documentau un caz de agresiune în familie, când au fost atacați de către un bărbat în stare de ebrietate înarmat cu un topor. Individul, care s-a dovedit a fi în vârstă de 46 de ani, nu s-ar fi supus cerințelor legale ale polițiștilor, dar și somațiilor acestora, i-a înjurat ca la ușa cortului, dar și a încercat să-i lovească cu toporul.

Pentru a calma spiritele, oamenii legii au fost impuși de circumstanțe să folosească gazul lacrimogen din dotare, dar și să-l încătușeze pe atacator.

Acesta a fost escortat la IP Anenii Noi pentru a fi documentat, ulterior a fost reținut pentru ultragierea polițiștilor aflați în misiune de serviciu.

Totodată, dânsul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de alcool de 0,83 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

(VIDEO) Grupare criminală, specializată în organizarea migrației ilegale a indienilor în UE, destructurată în nordul R.Moldova

În urma unei informații cu caracter special de investigație, polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord a IGPF, sub conducerea Procuraturii Edineț și cu suportul Direcției acțiuni speciale la frontieră a IGPF, au reușit să destructureze activitatea infracțională a unei grupări criminale specializată în organizarea migrației ilegale a cetățenilor de origine indiană în statele membre ale UE.