Baschetbalista americană, Marie Tyra Whitehead, găsită moartă într-un apartament din România

Clubul CSM Târgovişte a anunţat moartea baschetbalistei americane Marie Tyra Whitehead, în vârstă de 26 de ani, care a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia.

publicat de Veronica Ciortan
luni, 7 octombrie 2024, 20:50   319
Baschetbalista americană, Marie Tyra Whitehead, găsită moartă în apartamentul din Târgoviște

Autoritățile au transmis că, în urma examinării inițiale, pe corpul baschetbalistei au fost găsite urme de spânzurare, însă polițiștii continuă să investigheze pentru a stabili exact împrejurările decesului sportivei din SUA.

Clubul CSM Târgovişte a anunţat, luni, 7 octombrie, trecerea în nefiinţă a jucătoarei de baschet, de origine americană, Marie Tyra Whitehead. „Deplângem dispariția prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele”, a transmis clubul.

Tyra Whitehead (26 ani), care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie). Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, Tyra Marie Whitehead fiind cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, relatează Agerpres. digi24.ro

Un tânăr influencer american pe YouTube, Jack Doherty, face un accident grav cu McLaren-ul său, cu telefonul în mână, pe o autostradă în SUA, în toiul unui live

Un influencer american pe YouTube, Jack Doherty, în vârstă de 21 de ani, urmărit de 15 milioane de abonaţi, a fost victima unui accident rutier grav, în weekend, pe o autostradă, în timp ce transmitea live pe platforma de streaming Kick, imediat după ce şi-a consulta telefonul, la bordul unui McLaren.