30 de victime printre pasagerii unui autobuz, care a smuls un copac din rădăcini și apoi s-a urcat pe o dubă, în Dresda, Germania

Luni dimineață, 30 de persoane au fost rănite într-un accident rutier grav, la Dresda. Motivul este încă neclar, relatează cotidianul german BILD.

publicat de Veronica Ciortan
luni, 7 octombrie 2024, 19:35   86
Dresda

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 7:25, din motive încă neclare, autobuzul a smuls un copac din rădăcini și apoi s-a urcat pe o dubă, în Dresda. 

Atunci când pompierii au ajuns, în vehicul se mai aflau pasageri. Serviciile de urgență au asigurat imediat locul accidentului, autovehiculele implicate și au salvat persoanele.

30 de victime printre pasagerii unui autobuz, care a smuls un copac din rădăcini și apoi s-a urcat pe o dubă, în Dresda
30 de victime printre pasagerii unui autobuz, care a smuls un copac din rădăcini și apoi s-a urcat pe o dubă, în Dresda

„Din cauza numărului mare de răniți, conducerea intervenției a ridicat nivelul de alertă la MANV (incident cu victime multiple), pentru a asigura îngrijirea medicală a celor afectați”, a declarat Michael Klahre, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Dresda. 

Spitalele au fost puse în alertă 

În Dresda, spitalele au fost puse în alertă, iar transportul răniților către clinici a fost în plină desfășurare, luni dimineață.  După accident, strada Bautzner din Dresda s-a închis complet între strada Rothenburger și Albertplatz. „Operațiunile de intervenție vor dura probabil încă câteva ore. 

Poliția a început investigațiile pentru a stabili cauzele accidentului. În total, aproximativ 100 de membri ai pompierilor profesioniști, ai pompierilor voluntari, ai serviciului de urgență și ai echipei de intervenție în criză sunt implicați”, a spus Michael Klahre, purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri din Dresda.

libertatea.ro

Un tânăr influencer american pe YouTube, Jack Doherty, face un accident grav cu McLaren-ul său, cu telefonul în mână, pe o autostradă în SUA, în toiul unui live

Un influencer american pe YouTube, Jack Doherty, în vârstă de 21 de ani, urmărit de 15 milioane de abonaţi, a fost victima unui accident rutier grav, în weekend, pe o autostradă, în timp ce transmitea live pe platforma de streaming Kick, imediat după ce şi-a consulta telefonul, la bordul unui McLaren.