Președintele Parlamentului, Igor Grosu, confirmă că se cere ridicarea imunității deputatei Irina Lozovan

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a confirmat în cadrul ședinței informația pe surse anunțată anterior de către PulsMedia.MD cu privire la solicitarea procurorilor de a ridica imunitatea deputatei Irina Lozovan.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 21 septembrie 2023, 10:22   582
Grosu
„În adresa Parlamentului a parvenit cerere de la procuratura generală cu solicitarea de a retrage imunitatea lui Lozovan”, a declarat Grosu în cadrul ședinței Legislativului.

Totodată, Grosu a mai menționat că cel de-al doilea deputat din lista procurorilor este Alexandr Nesterovschi, din fracțiunea PSRM.

Amintim că anterior PulsMedia.MD a scris cu referire la surse că Ion Muntean, procurorul general interimar, dar și Veronica Dragalin, ar urma să vină la Parlament ca să ceară ridicarea imunității a doi deputați, unul dintre care este Irina Lozovan.

(SURSE) Muntean și Dragalin la Parlament. Cine sunt deputații care riscă să rămână fără imunitate

Cei patru vameși de la Leușeni reținuți de CNA, trimiși acasă din izolator

Centrul Național Anticorupție raportează noi descinderi în dosare de corupție, soldate cu reținerea a patru angajați vamali și cercetarea a doi bărbați, suspectați de pretindere și acceptare de remunerații ilicite într-un caz de trafic de influență. Astfel, în urma investigațiilor întreprinse de CNA, patru angajați ai Serviciului Vamal au fost reținuți, iar ulterior plasați în arest la domiciliu de către instanța de judecată – decizie care urmează a fi contestată de procurori.