Taximetriștii luați la puricat de Serviciul Fiscal de Stat

109 contribuabili din domeniul transportului în regim de taxi au fost verificați de către fisc. Au fost calculate impozite și taxe în sumă totală de 14,6 milioane lei, majorare de întârziere în sumă totală de 8,8 milioane lei și sancțiuni fiscale în sumă totală de 5,4 milioane lei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 19 iulie 2024, 09:56   485
FISX

Suplimentar, în cadrul controalelor efectuate au fost identificate 540 cazuri privind desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător în domeniul transportului rutier de persoane în regim de taxi, fiind calculate sancțiuni fiscale în sumă totală de 880,8 mii lei.

Fiscul anunță că în primele 6 luni ale anului curent au fost efectuate 355 controale fiscale prin metoda verificării tematice, parțiale, operative, inclusiv 3 controale fiscale prin metoda verificării totale.

UE oferă Moldovei 9,5 milioane de euro pentru a face față provocărilor de securitate

Republica Moldova va beneficia de un suport financiar în valoare de 9,5 milioane de euro din partea Uniunii Europene pentru a-și întări capacitatea de a face față provocărilor de securitate și pentru a sprijini procesul său de integrare în UE. Suportul financiar va fi oferit în cadrul Proiectului „EU4 Moldova Rezilientă – Stat Sigur, Comunități Puternice”, finanțat de Comisia Europeană și implementat de Solidarity Fund PL în Moldova, transmite ipn.md

Milioane de lei pentru petrecerea grandioasă de Ziua Independenței. Ce ascunde Guvernul

O petrecere de proporții va marca cei 33 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, însă nu fără controverse. Guvernul a decis să organizeze un eveniment de trei zile, invitând artiști și trupe de renume, atât locale, cât și internaționale, conform RISE Moldova. Printre artiștii invitați se numără Okean Elzy, Vama, Subcarpați, Alternosfera și câștigătoarea Eurovision 2023, Loreen.