(FOTO) Atenție, șoferi! Informații utile pentru cei care vor să ajungă cu mașina în Grecia prin România și Bulgaria

Poliția de Frontieră Română anunță că au fost informați de colegii lor din Bulgaria de faptul că, în această perioadă, se înregistrează o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka. De asemenea, a crescut și numărul de turiși români care călătoresc dinspre Republica Grecia.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 iulie 2024, 09:42   1582
grecia

În acest context, se recomandă utilizarea punctelor alternative de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră, astfel:

Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Peninsula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.

Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.

Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.

Poliția de frontieră română


Tânăr de 22 de ani din R.Moldova, ucis de fulger în Austria

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de fulger, în munți unde se afla cu mama și fratele său. Acesta mergea în fiecare duminică în regiunea din Tirolul de Est al Apilor cu familia sa, iar acum cei trei au fost surprinși de o furtună foarte violentă, conform b1.ro.