UPDATE // Un tânăr s-ar fi aruncat în gol de la etajul superior al fostului hotel „Național”

Un tânăr a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul fostului hotel „Național”. Cadavrul acestuia a fost găsit de către trecători în această dimineață, în jurul orei 08:12.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 28 noiembrie 2023, 11:41   1361
Național

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că oamenii legii au stabilit identitate victimei, acesta dovedindu-se a fi un tânăr în vârstă de 18 ani.

„La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost deoistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Stati.

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani.

Oamenii legii urmează să stabilească identitate acestuia, circumstanțele în care a survenit decesul, dar și motivbul care l-ar fi făcut să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.