UPDATE // Un tânăr s-ar fi aruncat în gol de la etajul superior al fostului hotel „Național”

Un tânăr a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul fostului hotel „Național”. Cadavrul acestuia a fost găsit de către trecători în această dimineață, în jurul orei 08:12.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 28 noiembrie 2023, 11:41   1295
Național

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că oamenii legii au stabilit identitate victimei, acesta dovedindu-se a fi un tânăr în vârstă de 18 ani.

„La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost deoistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Stati.

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani.

Oamenii legii urmează să stabilească identitate acestuia, circumstanțele în care a survenit decesul, dar și motivbul care l-ar fi făcut să recurgă la acest gest disperat.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.