UPDATE // Un tânăr s-ar fi aruncat în gol de la etajul superior al fostului hotel „Național”

Un tânăr a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe acoperișul fostului hotel „Național”. Cadavrul acestuia a fost găsit de către trecători în această dimineață, în jurul orei 08:12.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 28 noiembrie 2023, 11:41   1396
Național

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că oamenii legii au stabilit identitate victimei, acesta dovedindu-se a fi un tânăr în vârstă de 18 ani.

„La examinare de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost deoistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime”, a precizat Stati.

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani.

Oamenii legii urmează să stabilească identitate acestuia, circumstanțele în care a survenit decesul, dar și motivbul care l-ar fi făcut să recurgă la acest gest disperat.

Premii ONU pentru promovarea drepturilor omului în Moldova

Organizația Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova lansează competiția pentru premiile ONU în domeniul drepturilor omului. În acest an, vor fi oferite trei premii, premiul general pentru o realizare remarcabilă a drepturilor omului la nivel național sau local și alte două premii speciale, pentru promovarea drepturilor copiilor și promovarea egalității de gen.

În câteva zile începe vacanța de toamnă pentru elevi

Elevii claselor primare, gimnaziale și liceale, se vor afla, în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie 2024, în vacanța de toamnă. Conform structurii anului școlar 2024/2025, elaborată de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), elevii vor reveni în sălile de clasă luni, 4 noiembrie.