UPDATE // O grenadă a explodat la BPDS „Fulger”. Un mascat a fost transportat la spital

Un angajat BPDS „Fulger” a fost transportat la spital, după ce a fost rănit de grenadă de antrenamen care a explodat în această dimineață, în timp ce se deplasau spre poligonul de la Pruncul, în cadrul unui exercițiu de antrenament, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 31 martie 2023, 09:10   795
image

UPDATE // 10:30 // Angajatul BPDS „Fulger”, care a fost rănit în urma deflagrației unei grenade în timpul antrenamentelor, va fi internat în spitalul MAI pentru câteva zile ca să se recupereze, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un angajat DIAS 1, în vârstă de 30 de ani, care a fost rănit la picior în urma deflagrației.

Acesta a fost transportat la spital de către colegi cu mașina personală.

Solicitată telefonic, Diana Fetco, a confirmat incidentul și a declarat pentru PulsMedia.MD că în timpul antrenamentelor de dimineață, s-a dezasamblat un detaliu de la o grenadă fumigenă, atingând-l la un picior pe un angajat al BPDS “Fulger”.

„Colegul nostru a fost examinat de medici, nu există nici un pericol pentru sănătatea sau viața acestuia”, a precizat Fetco.

Reprtezentantul IGP a mai menționat că șeful Inspectoratului General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor,

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU

Au apărut noi detalii în cazul cuplului găsit fără suflare într-o mașină blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia, apropiate anchetei, aceștia ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU care le-au promis că vin după ei, dar așa și nu au mai ajuns.