UPDATE // O grenadă a explodat la BPDS „Fulger”. Un mascat a fost transportat la spital

Un angajat BPDS „Fulger” a fost transportat la spital, după ce a fost rănit de grenadă de antrenamen care a explodat în această dimineață, în timp ce se deplasau spre poligonul de la Pruncul, în cadrul unui exercițiu de antrenament, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 31 martie 2023, 09:10   781
image

UPDATE // 10:30 // Angajatul BPDS „Fulger”, care a fost rănit în urma deflagrației unei grenade în timpul antrenamentelor, va fi internat în spitalul MAI pentru câteva zile ca să se recupereze, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un angajat DIAS 1, în vârstă de 30 de ani, care a fost rănit la picior în urma deflagrației.

Acesta a fost transportat la spital de către colegi cu mașina personală.

Solicitată telefonic, Diana Fetco, a confirmat incidentul și a declarat pentru PulsMedia.MD că în timpul antrenamentelor de dimineață, s-a dezasamblat un detaliu de la o grenadă fumigenă, atingând-l la un picior pe un angajat al BPDS “Fulger”.

„Colegul nostru a fost examinat de medici, nu există nici un pericol pentru sănătatea sau viața acestuia”, a precizat Fetco.

Reprtezentantul IGP a mai menționat că șeful Inspectoratului General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor,

Șoferul unui camion a murit electrocutat, la Ialoveni

Un bărbat a murit electrocutat, iar altul a suferit șoc electric după un incident în zona de protecție a LEA 10 kV, nemijlocit sub conductorii aflați sub tensiune, în orașul Ialoveni. O comisie specială a ANRE și organele de drept investighează circumstanțele în care s-a produs cazul, transmite IPN.