Traficul rutier pe bulevardul Decebal - suspendat

Traficul rutier pe bulevardul Decebal din capitală va fi suspendat de astăzi, ora 22.00, și până mâine dimineață, ora 07.00.

publicat de Veronica Ciortan
joi, 10 octombrie 2024, 20:15   197
Trafic suspendat

Primăria municipiului Chișinău precizează că măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic pe bulevardul Decebal.

Conducătorii auto sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Premierul Dorin Recean, către reprezentanții APL din Florești: „Construim, împreună, Moldova Europeană - o țară în care orașele și satele prosperă, iar cetățenii se bucură de condiții de viață mai bune”

Rezultatele colaborării dintre administrația publică centrală și locală, dar și proiectele realizate, în ultima perioadă, în beneficiul cetățenilor au fost discutate de premierul Dorin Recean, la întrevederea cu reprezentanții autorităților publice locale și ai serviciilor publice desconcentrate din raionul Florești. Totodată, prim-ministrul le-a mulțumit profesorilor de la Școala Profesională Florești pentru efortul pe care îl depun în educarea tinerei generații.

(VIDEO) Grădiniţă modernă, deschisă la Chișinău, cu bani europeni

Fiind mamă a trei copii şi înţelegând necesităţile copiilor, dar şi ale părinţilor, Ecaterina Delimarschi din Ungheni a decis să deschidă o grădiniţă privată în oraş. Până a ajunge să-i dea un nume – „Little Mark”, au urmat luni de muncă şi căutarea unui spaţiu potrivit, care să fie adaptat cerinţelor unei grădiniţe - cu bucătărie, săli de joacă, grupe pentru activităţi şi dormitoare.