Drum lin, Ion. Polițiștii din Ungheni își deplâng colegul decedat într-un tragic accident rutier lângă Alexeevca

Inspectoratul de poliție Ungheni, anunță cu profund regret pierderea colegului – ION VIGNAN, subofițer superior de sector al Sectorului de poliție nr. 4 (Corneşti), care a decedat în urma unui tragic accident rutier, la doar 21 de ani.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 10 octombrie 2024, 22:04   872
IP Ungheni

Potrivit unui Necrolog al Inspectoratului de Poliție Ungheni, tânărul polițist a activat în Poliție din anul 2023, fiind un angajat modest, disciplinat și un bun profesionist, scrie presa locală.

„Transmitem sincere condoleanțe și multă putere familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și persoanelor apropiate. Drum lin, Ion!”

Amintim că astăzi, în jurul orelor amiezii, Inspectoratul General al Poliției informează că a fost sesizată despre producerea unui accident rutier pe traseul G89 Pârlița – Nisporeni, în segmentul Alexeevca – Pârlița, raionul Ungheni.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că o mașină de marca Audi a derapat de pe carosabil în fâșia forestieră din adiacent. La fața locului a fost depistat corpul neînsuflețit al unui tânăr de 21 de ani.

Ulterior, s-a stabilit că este angajatul Inspectoratului de Poliție Ungheni și activa în calitate de subofițer superior de sector în Sectorul de poliție nr.4. 

Polițiștii stabilesc cauzele exacte ale producerii accidentului rutier, inclusiv examinează dacă la bază a stat o defecțiune tehnică a unității de transport sau probleme de sănătate ale angajatului.

Transmitem sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor și colegilor.


Premierul Dorin Recean, către reprezentanții APL din Florești: „Construim, împreună, Moldova Europeană - o țară în care orașele și satele prosperă, iar cetățenii se bucură de condiții de viață mai bune”

Rezultatele colaborării dintre administrația publică centrală și locală, dar și proiectele realizate, în ultima perioadă, în beneficiul cetățenilor au fost discutate de premierul Dorin Recean, la întrevederea cu reprezentanții autorităților publice locale și ai serviciilor publice desconcentrate din raionul Florești. Totodată, prim-ministrul le-a mulțumit profesorilor de la Școala Profesională Florești pentru efortul pe care îl depun în educarea tinerei generații.

(VIDEO) Grădiniţă modernă, deschisă la Chișinău, cu bani europeni

Fiind mamă a trei copii şi înţelegând necesităţile copiilor, dar şi ale părinţilor, Ecaterina Delimarschi din Ungheni a decis să deschidă o grădiniţă privată în oraş. Până a ajunge să-i dea un nume – „Little Mark”, au urmat luni de muncă şi căutarea unui spaţiu potrivit, care să fie adaptat cerinţelor unei grădiniţe - cu bucătărie, săli de joacă, grupe pentru activităţi şi dormitoare.