Renato Usatîi „l-a găsit” pe asasinul din sectorul Rîșcani?

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține că Poliția Națională, l-ar fi identificat pe killerul cu bicicletă, care săptămâna trrecută l-a asasiant cu sânge rece pe Izzet Eren, liderul grupării criminale Tottenham Turks, la o terasa din Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 16 iulie 2024, 20:45   4180
Usatîi

Potrivit lui Usatîi, polițiștilor le-ar fi reușit să depisteze magazinul din care acesta și-a cumpărat bicicletaelectrică.

Asasinatul din sectorul Rîșcani. IGP nu confirmă declarațiile lui Usatîi

Doar că, killerul a părăsit teritoriul țării în aceeași zi cu microbuzul Chișinău-Iași și acum, cel mai probabil, este la baștină.

@pulsmedia.md

Renato Usatîi „l-a găsit” pe asasinul din sectorul Rîșcani? ♬ оригинальный звук PulsMedia.MD

Amintim că săptămâna trecută IGP a anunțat că poliția a întreprins și continuă toate măsurile ce țin de competența instituției pentru a descoperi crima. Au fost efectuate percheziții și descinderi în 56 de hoteluri, 49 de construcții și case abandonate, 24 de centre comerciale, 4 gări auto, 5 piețe, 5 centre de plasament, 10 parcuri, 15 cooperative și garaje, iar peste 700 de persoane au fost verificate.

La moment doi suspecți, complici la comiterea crimei, sunt reținuți și, conform informațiilor, se conturează participarea acestora la activitatea criminală cel puțin ca și complici.

EXCLUSIV (VIDEO) Momentul în care este asasinat Izzet Eren, liderul grupării criminale Tottenham Turks, la o terasa din Chișinău

UPDATE (SURSE) Omorul la comandă din sectorul Rîșcani. Unul dintre suspecți ar fi stat într-o celulă la P-13 cu victima

 EXCLUSIV (FOTO) Cine este bărbatul împușcat în Chișinău. Liderul bandei Tottenham Turks din Londra, evadat dintr-o pușcărie din Turcia

Omorul la comandă al liderului grupării Tottenham Turks din Londra. IGP vine cu detalii

FOTO 18+// (SURSE) Noi detalii despre kilerul cu trotinetă. Victima împușcată mortal la terasa Coffe Point

NEWS ALERT // Kiler pe trotinetă în Chișinău. A împușcat mortal un cetățean străin


 

Sinteza CNA: 1600 de euro – pentru un permis de conducere, 433 500 de lei – delapidate de un fost operator de turism, bunuri de 2,3 milioane de lei – sechestrate, un cont bancar de peste un milion de lei - înghețat

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, un bărbat din Ștefan Vodă ar fi pretins de la un cursant al școlii auto mijloace bănești în sumă de 1600 de euro și primit 1100 de euro pentru a influența membrii comisiei de examinare, dar a fost denunțat la CNA.