(FOTO) Apartament cuprins de flăcări în Chișinău

Un incendiu a izbucnit într-un apartament din sectorul Buiucani al capitalei. Despre acest caz pompierii au fost alertați cu puțin timp în urmă, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 17:37   309
Incendiu

Astfel, în jurul orei 17:03, o persoană a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 și a alertat autoritățile despre faptul că un incendiu a izbucnit într-un apartament de pe strada  Alexandru Marinescu.

La fața locului a intervenit autospeciale de pompieri  care activează la localizarea incendiului.

Încă nu se cunoaște dacă sunt persoane în interior, iar cauza incendiului și alte date se stabilesc.

Apartament cuprins de flăcări în Chișinău

Premii ONU pentru promovarea drepturilor omului în Moldova

Organizația Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova lansează competiția pentru premiile ONU în domeniul drepturilor omului. În acest an, vor fi oferite trei premii, premiul general pentru o realizare remarcabilă a drepturilor omului la nivel național sau local și alte două premii speciale, pentru promovarea drepturilor copiilor și promovarea egalității de gen.

În câteva zile începe vacanța de toamnă pentru elevi

Elevii claselor primare, gimnaziale și liceale, se vor afla, în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie 2024, în vacanța de toamnă. Conform structurii anului școlar 2024/2025, elaborată de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), elevii vor reveni în sălile de clasă luni, 4 noiembrie.