(SURSE) Angajat MAI, prins de SPIA și INSP la volan, cu permisul de conducere „fantomă” de aproape un an, chiar în inima Chișinăului

Un angajat al Inspectoratului General de Carabinieri a avut parte de ghinion, după ce a fost tras pe dreapta de agenții de patrulare și ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:04, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Ismail din capitală.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 09:11   2948
IGC

Este vorba despre un angajat al Direcției Regionale Centru a IGC al MAI, care se deplasa la volanul automobilului personal de marca Skoda Octavia, după serviciu și în uniformă. Potrivit surselor acesta ar fi fost denunțat de către o persoană anonimă, la linia fierbinte, despre faptul că se deplasează la volan fără a avea acest drept.

Echipajul INSP MAI 8843, în comun cu ofițerii SPIA, l-au tras pe dreapta și au stabilit că acesta are permisul de conducere anulat, în baza deciziei judecătorești din luna aprilie a anului trecut.

Ofițerii SPIA i-au ridicat permisul de conducere nul de care se folosea angajatul IGC, dar și au inițiat o anchetă de serviciu pe numele său.

Totodată, agenții de ptrulare au întocmit un proces contravențional pe numele carabinierului.

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.