Incendiu în raionul Fălești. Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri

Un bărbat de 67 ani din satul Glijeni, raionul Fălești, a ajuns la spital în urma unui incendiu care a izbucnit în propria locuință. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), totul s-a întâmplat pe data de 9 iulie, iar pentru a stinge flăcările, la fața locului au intervenit două echipe de salvatori și pompieri.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 iulie 2024, 11:15   119
incvendiu

„Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul casei de locuit. În timpul incendiului, până la intervenția salvatorilor, proprietarul, un bărbat în vârstă de 67 de ani în timp ce încerca să stingă focul cu propriile forțe a primit arsuri termice de gradul III și IV pe suprafața corpului de circa 40 %. Ulterior, acesta a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal.Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 19:52 și lichidarea completă la ora 21:29. În urma incendiului a ars în totalitate casa de locuit cu suprafața de 100 m.p”, se arată în comunicatul emis de IGSU.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Tânăr de 22 de ani din R.Moldova, ucis de fulger în Austria

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de fulger, în munți unde se afla cu mama și fratele său. Acesta mergea în fiecare duminică în regiunea din Tirolul de Est al Apilor cu familia sa, iar acum cei trei au fost surprinși de o furtună foarte violentă, conform b1.ro.