Cernăuțeanu după omorul la comandă din Chișinău: „ „Am văzut că au fost martori, dar care nu au avut de suferit, fiind foarte clar care a fost obiectivul acestui criminal”

Poliția a examinat cazul cetățeanului turc, care a fost omorât la o terasă din sectorul Rîșcani al Capitalei și au stabilit că omorul a fost executat la comandă de un killer bine pregătit, scrie radiomoldova.md.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 10 iulie 2024, 16:40   1830
cernăuțeanu

Viorel Cernăuțeanu, șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), a menționat că cetățenii nu trebuie să-și facă griji, întrucât ar fi vorba despre o reglare de conturi între grupări criminale din străinătate.

 „Am văzut că au fost martori, dar care nu au avut de suferit, fiind foarte clar care a fost obiectivul acestui criminal”.

Cernăuțeanu a declarat că în toate ieșirile din capitală, dar și la o anumită rază de oraș sunt amplasate filtre de polițiști, care verifică minuțios toate mijloacele de transport.

 EXCLUSIV (FOTO) Cine este bărbatul împușcat în Chișinău. Liderul bandei Tottenham Turks din Londra, evadat dintr-o pușcărie din Turcia

Omorul la comandă al liderului grupării Tottenham Turks din Londra. IGP vine cu detalii

FOTO 18+// (SURSE) Noi detalii despre kilerul cu trotinetă. Victima împușcată mortal la terasa Coffe Point

NEWS ALERT // Kiler pe trotinetă în Chișinău. A împușcat mortal un cetățean străin

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din Chișinău

Alertă falsă cu bombă într-un centru comercial din capitală. Potrivit ofițerului de presă al Direcției de Poliție din municipiul Chișinău, Natalia Stati, oamenii legii au fost sesizați în această seară în jurul orei 17:20. precum că un obiect explozibil este amplasat în incinta clădirii. Mesajul despre alertă a fost trimis pe adresa electronică.