UPDATE// Atac cu acid în parcul central din municipiul Bălți

UPDATE // Sursele susțin că bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi fost în stare de ebrietate și ar fi refuzat spitalizarea. Acesta a fost diagnosticat cu combustie chimică cu acid în regiunea spatelui, toracelui anterior, gântului și a feței partial, în proporție de 8%

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 28 iulie 2024, 16:30   1627
acid

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat ar fi fost atacat cu acid de către o persoană necunoscută. Incidentul a avut loc acum aproximativ o oră și jumătate în urmă în Parcul Central din mun. Bălți, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, în jurul orei 15:00, un bărbat de 50 de ani ar fi fost stropit cu acid de către un individ care a dat bir cu fugiții de la fața locului. 

VIctima a fost de urgență transportată la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.


EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.