(VIDEO) Momentul în care un toreador este aruncat în aer de un taur, „ca o păpușă de cârpă”

Un toreador peruan a fost etichetat drept „cel mai slab matador din lume” după ce a fost lovit cu brutalitate de taur la fund și la picior, în timpul confruntării sale din această toamnă, care a avut loc la Madrid, potrivit Daily Mail.

publicat de Veronica Ciortan
luni, 7 octombrie 2024, 18:37   534
caz șocant

Un videoclip a surprins momentul îngrozitor în care Andres Roca Rey, în vârstă de 27 de ani, este împuns de unul dintre coarnele uriașe ale taurului, înainte de a fi aruncat în aer ca o păpușă de cârpă. 

Apoi, bărbatul este răsturnat într-o mișcare de salt înainte de a se prăbuși pe nisip și de a se ghemui pentru a încerca să se protejeze în acest fel.

img
taur
taurul


Animalul agresiv îl atacă și a doua oară pe toreador, înfigându-și coarnele în uniforma bărbatului și scuturându-l violent, în timp ce spectatorii se grăbesc să intervină pentru a-l ajuta, iar el rămâne întins la pământ, zdrobit de durere. Spectatorii au încercat cât au putut să calmeze creatură furioasă de 1.360 kg, prin folosirea unei pânze colorate, cu scopul de a-i distrage de la toreadorul rănit. 

Între timp, din fericire, toreadorul bătut și plin de vânătăi reușește să se ridice cu greu în picioare și să iasă șchiopătând din arena de tauri Las Ventas, sprijinindu-se de ajutoare ca să fie susținut.

Din primele informații, toreadorul Andres Roca Rey a fost rănit în zona fesieră și a fost supus unei intervenții chirurgicale în centrul medical al arenei. 

Raportul medical precizează că toreadorul a suferit „o rană cauzată de coarnele taurului în treimea posterioară proximală a coapsei drepte, cu două traiectorii, una de 15 centimetri în față, care a afectat unii mușchii și a lovit nervul sciatic, și încă una tot de 15 centimetri spre interior, care a afectat mușchiul gluteus (mușchiul principal extensor al șoldului – n.r.)”. 

Incidentul nu este primul de acest fel pentru toreadorul Roca Rey. El este cunoscut în presă din 2016, când apare într-un videoclip în care este lovit de un taur furios a captat atenția mass-media.

(VIDEO) Momentul în care un toreador este aruncat în aer de un taur, „ca o păpușă de cârpă”

Filmarea arată cum toreadorul a scăpat la limită, lăsând un martor să se întrebe dacă nu ar trebui să ia în considerare o altă carieră. 

Taurul poate fi văzut lovindu-l pe Roca Rey cu coarnele, în timp ce acesta încearcă o mișcare spectaculoasă cu pelerina sa.

Spectatorii șocați îl văd pe adolescent rotindu-se în jurul coarnelor taurului, înainte de a fi aruncat pe nisipul arenei. Apoi, pentru un moment înfricoșător, înainte ca ajutoarele să poată interveni, tânărul toreador este împuns și călcat în picioare de furiosul animal de 635 kg. 

Spectatorii s-au temut de ce era mai rău, deoarece corpul său, aparent fără viață, a fost transportat de urgență de medici, în timp ce alte persoane încercau să îmblânzească taurul. 

Gravitatea rănilor sale nu a fost clarificată, dar se spune că ar fi suferit o comoție cerebrală și ar fi avut o fractură la osul obrazului drept, medicii recomandându-i odihnă.

libertatea.ro

Un tânăr influencer american pe YouTube, Jack Doherty, face un accident grav cu McLaren-ul său, cu telefonul în mână, pe o autostradă în SUA, în toiul unui live

Un influencer american pe YouTube, Jack Doherty, în vârstă de 21 de ani, urmărit de 15 milioane de abonaţi, a fost victima unui accident rutier grav, în weekend, pe o autostradă, în timp ce transmitea live pe platforma de streaming Kick, imediat după ce şi-a consulta telefonul, la bordul unui McLaren.