FOTO // Incendiu la un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn, din capitală

În dimineața zilei de 17 noiembrie 2023 pompierii din capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn de pe strada Maria Drăgan 17 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:06.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 17 noiembrie 2023, 10:50   66
image

La fața locului, conform nivelului sporit de intervenție au fost îndreptate 8 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii nu au confirmat nivelul sporit de intervenție. 

Totodată, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei încăperi cu suprafața de 20 metri pătrați. Victime nu au fost raportate. 

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 09:20 și lichidarea completă la ora 09:40. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

IGSU
IGSU

(SURSE) Noi detalii despre tragedia de la Căușeni. Victimile ar fi cerut ajutor de mai multe ori la 112 și ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU

Au apărut noi detalii în cazul cuplului găsit fără suflare într-o mașină blocată în nămeți la intrarea în localitatea Coșcalia, din raionul Căușeni. Potrivit surselor PulsMedia, apropiate anchetei, aceștia ar fi vorbit la direct cu salvatorii de la IGSU care le-au promis că vin după ei, dar așa și nu au mai ajuns.