FOTO // Incendiu la un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn, din capitală

În dimineața zilei de 17 noiembrie 2023 pompierii din capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn de pe strada Maria Drăgan 17 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:06.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 17 noiembrie 2023, 10:50   95
IGSU

La fața locului, conform nivelului sporit de intervenție au fost îndreptate 8 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii nu au confirmat nivelul sporit de intervenție. 

Totodată, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei încăperi cu suprafața de 20 metri pătrați. Victime nu au fost raportate. 

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 09:20 și lichidarea completă la ora 09:40. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

IGSU
IGSU

Tânăr de 22 de ani din R.Moldova, ucis de fulger în Austria

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit mortal de fulger, în munți unde se afla cu mama și fratele său. Acesta mergea în fiecare duminică în regiunea din Tirolul de Est al Apilor cu familia sa, iar acum cei trei au fost surprinși de o furtună foarte violentă, conform b1.ro.