FOTO // Incendiu la un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn, din capitală

În dimineața zilei de 17 noiembrie 2023 pompierii din capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un depozit cu tehnică electrică, mobilă și lemn de pe strada Maria Drăgan 17 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:06.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 17 noiembrie 2023, 10:50   111
IGSU

La fața locului, conform nivelului sporit de intervenție au fost îndreptate 8 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, pompierii nu au confirmat nivelul sporit de intervenție. 

Totodată, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale din interiorul unei încăperi cu suprafața de 20 metri pătrați. Victime nu au fost raportate. 

Angajații IGSU au reușit localizarea incendiului la ora 09:20 și lichidarea completă la ora 09:40. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

IGSU
IGSU

Premii ONU pentru promovarea drepturilor omului în Moldova

Organizația Națiunilor Unite (ONU) în Republica Moldova lansează competiția pentru premiile ONU în domeniul drepturilor omului. În acest an, vor fi oferite trei premii, premiul general pentru o realizare remarcabilă a drepturilor omului la nivel național sau local și alte două premii speciale, pentru promovarea drepturilor copiilor și promovarea egalității de gen.

În câteva zile începe vacanța de toamnă pentru elevi

Elevii claselor primare, gimnaziale și liceale, se vor afla, în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie 2024, în vacanța de toamnă. Conform structurii anului școlar 2024/2025, elaborată de Ministerul Educației și Cercetării (MEC), elevii vor reveni în sălile de clasă luni, 4 noiembrie.