UPDATE // (FOTO) Un șofer și-a bușit Mercedes-ul într-un copac, la Briceni

UPDATE // Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Briceni,a declarat pentru PulsMedia.MD că Mercedes-ul bușit în copac a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 04:30, în proximitatea localității Balașinești, ci nu Caracușenii Vechi așa cum am scris anterior.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 15 mai 2023, 13:29   740
Un șofer și-a bușit Mercedes-ul într-un copac, la Briceni

Reprezentantul IP Briceni a mai menționat că șoferul mașinii, care s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani, ar fi părăsit locul accidentului fără a anunțat poliția.

„Actualmente, polițiștii întreprind acțiuni de stabilire a tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare”, a mai precizat Talpă.

Un șofer și-a bușit Mercedes-ul într-un copac, la Briceni
Un șofer și-a bușit Mercedes-ul într-un copac, la Briceni


ȘTIREA INIȚIALĂ

Un șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce automobilul cu care se deplasa a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament. Accidentul a avut loc astăzi în apropiere de localitatea Caracușenii Vechi, din raionul Briceni.

Potrivit informațiilor preliminare, în accident a fost implicat un automobil de marca Mercedes, care în urma impactului a fost grav avariat. La fața locului au intervenit polițiștii, dar și o ambulanță. 

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs impactul.



Un șofer și-a bușit Mercedes-ul într-un copac, la Briceni

(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.