EXCLUSIV (VIDEO) Noi detalii despre accidentul de la Anenii Noi. Șoferul băut este fratele unui fost primar de Mereni, iar înainte de accident s-a dat în spectacol la un bar din Chetrosu

Au apărut noi detalii despre accidentul care a avut loc noaptea trecută în localitatea Chetrosu, Anenii Noi, în urma căruia un Duster al Serviciului Vamal a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a fost lovit din spate de un automobil Volvo, condus de un șofer băut. Potrivit surselor, șoferul care se afla la volanul automobilului Volvo este fratele fostului prima de Mereni, iar înainte de accident s-a dat în spectacol la un bar.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 4 februarie 2024, 12:54   4495
sv

Potrivit localnicilor, individul care a provocat accidentul care s-a soldat cu o mașină a Serviciului Vamal grav avariată și un vameș rănit, s-a dovedit a fi fratele fostului primar al localității Mereni, Valentin Vieru.

(FOTO) Mașină a Serviciului Vamal transformată într-un morman de fiare contorsionate de un Volvo condus de un șofer băut, la Anenii Noi

Individul ar fi fost aseară la întâlnirea cu absolvenții unde s-a îmbătat, după care a mers la un local din localitate Chetrosu unde ar fi continuat să consume alcool.

Acesta a fost scos forțat din local de către clienți, după ce i-ar fi atacat pe aceștia cu un cuțit.

Din imaginile video filmate către martorii oculari și care au fost transmise de către aceștia pe adresa redacției PulsMedia.MD se vede cum mai mulți clienți încearcă să țină ușa ca să nu intre clientul buclucaș.

Ulterior, individul în încercarea de a reveni în local, ar fi luat o rangă de metal cu care a deteriorat ușa.

Totodată, din imaginile video se vede cum acesta urcă în stare de ebrietate la volanul automobilului de marca Volvo v70, cu plăcuțe de înmatriculare din UE, și se pornește într-o direcție necunoscută.

Aceleași surse menționează că la câteva minute după plecarea individului agresiv de la local s-a și produs accidentul.

În urma imactului, ambele mașini au fost grav avariate, iar un vameș a fost rănit și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar.

Imediat după coliziunea, șoferul băut a lăsat automobilul la fața locului și a fugit într-o direcție necunoscută.

Acesta s-ar fi întors la locul accidentului, peste aproximativ patru ore după producerea impactului.

Dânsul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0,67 alcool pur în aerul expirat.

Amintim că anterior PulsMedia.MD a scris despre faptul că fratele șoferului băut, ex-primarul din partea PAS, Valentin Vieru, a cauzat bugetului localității un prejudiciu de șase milioane de lei timp de patru ani.

EXCLUSIV (DOC) // Un primar PAS ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 6 milioane de lei