Crimă în Chișinău. Bărbat ucis în bătaie și lăsat să zacă în casă

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând în propirul său apartament, ulterior s-a stabilit că acesta a fost omorât. Cadavrul a fost găsit în seara zilei de 22 iulie, în jurul orei 23:25, într-un apartament de pe strada Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 24 iulie 2024, 10:52   640
poliție

Potrivit surselor, victima ar fi un bărbat de 44 de ani. Medicul-legist a depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă.

Cadavrul acestuia a fost dus la Centrul de Medicină Legală, unde ieri, 23 iulie, experții au stabilit că decesul a survenit în urma unei traume cranio-cerebrală, dar au fost depistat și multeple echimoze în regiuneacapului și a cutii toracice.

Totodată, sursele noastre au ținut să menționeze că oamenii legii au identificat și reținut în acest caz un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 28 de ani.

Pe numele său a fost inițiată o cauză penală, în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele, inclusiv mobilul crimei.

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.