(VIDEO) Dansul mirilor în buncăr

Un cuplu de proaspăt căsătoriți din Ierusalim și-au petrecut primul dans într-un buncăr subteran, în timp ce israelienii se adăposteau de un atac cu rachete lansat de Iran, într-un moment emoționant surprins în videoclipuri distribuite pe rețelele sociale.

publicat de Veronica Ciortan
miercuri, 2 octombrie 2024, 18:18   110
dans în buncăr

Imaginile impresionante, distribuite pe X, arată cuplul legănându-se cu drag într-un adăpost înghesuit și slab luminat, în timp ce invitații lor priveau și filmau momentul.

Clipul a fost filmat într-un adăpost subteran de lângă unul dintre cele mai mari hoteluri din Ierusalim, Hotelul Notre Dame, potrivit savantului biblic și autorului Saul Sadka, care a postat inițial videoclipul pe X.

„Iranul nu a putut opri bucuria acestei nunți din Ierusalim nici măcar pentru un moment”, a scris Sadka.

(VIDEO) Dansul mirilor în buncăr

Cuplul, alături de sute de mii de alți israelieni, au fost forțați să se adăpostească marți seara, după ce Iranul a lansat un atac masiv cu rachete pe teritoriul țării, provocând ploaie de schije și focoase asupra Ierusalimului, Tel Avivului și altor orașe mari.

În ciuda atacului, doar doi israelieni au fost răniți.

Singura persoană decedată a fost un palestinian din Cisiordania, strivit de fuzelajul unei rachete interceptate.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a promis că Israelul va răspunde — declarând că va viza facilitățile nucleare și producția de petrol a Republicii Islamice.

„Atacul pare să fi fost respins și ineficient”, a declarat președintele Biden după atac, în timpul căruia două distrugătoare americane au ajutat la interceptarea rachetelor.

adevărul.ro

Femeie decapitată de propriul său fiu

O femeie din statul americam Arizona a fost decapitată de fiul ei chiar în ziua în care împlinea 50 de ani. Familia ei îi pregătise o petrecere-surpriză, potrivit autorităților locale citate de The Indepedent.

Punctul de trecere a frontierei dintre Ucraina şi România de la Orlivka (Isaccea) a fost avariat în urma atacurilor ruse. Sunt victime

Dronele ruseşti au atacat peste noapte infrastructura portuară din regiunea Odesa din sudul Ucrainei, avariind o instalaţie de cereale şi clădiri la punctul de trecere a frontierei cu România de la Orlivka (Isaccea) şi întrerupând alimentarea cu energie electrică a mii de persoane în regiunea Sumî din nord, au declarat oficialii ucraineni, relatează Reuters.