Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe din Chișinău

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncta în gol de la etajul superior al unui bloc de locuințe. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:00, pe strada Ismail din capitală.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 iunie 2024, 10:50   650
poliția

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 54 de ani care s-ar fi aruncat în gol de la etajul 10 al clădirii. Impactul cu solul a fost fatal pentru acesta, iar echipajul medical venit la fața locului a putut doar să constate decesul

Medicul-legist preliminar nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, în afară de cele rezultate în urma căderii, iar acest fapt îi face pe oamenii legii să creadă că este vorba despre un caz de suicid.

Totodată, s-a stabilit că bărabatul era bolnav de cancer.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.