UPDATE // Bărbat înghițit de râul Nistru, la Vadul lui Vodă

UPDATE // Potivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), la fața locului au intervenit 2 echipe de salvatori și pompieri. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a înecat ieri, iar astăzi a fost scos cadavrul acestuia din apă.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 23 iulie 2024, 12:48   392
Nistru

„Ajunși, aceștia au efectuat lucrări de căutare, însă persoana nu a fost găsită. Astăzi, pe 23 iulie, scafandrierii IGSU au continuat lucrările subacvatice, iar către ora 13:26 a fost depistat și extras la mal corpul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de aproximativ 50 ani”, transmite Inspectoratul.

Toate circumstanțele se stabilesc de organele de resort. De la începutul anului în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 46 de persoane, inclusiv 7 minori.

Știrea Inițială

Un bărbat a murit, după ce a intrat în apa râului Nistru și nu a mai putut să iasă la mai. Tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă în orășelul Vadul lui Vodă, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit informațiilor preliminare, victima ar fi un bărbat în vârstă de aproximativ 40 - 45 de ani.  

Cadavrul acestuia a fost scos din apă de către salvatori, iar oamenii legii interprind măsuri pentru a stabili identitate victimei.